LYST TIL Å SYNGE I OPERAKOR?

OdS ønsker å etablere et prosjektbasert operakor på fast basis. Vi ønsker først og fremst lokale sangere fra fjellregionen, men aller har selvfølgelig lov til å søke om opptak. OdS skal produsere opera på et høyt nivå i et samarbeid mellom profesjonelle og amatører. Vi har tidligere samarbeidet med Ringsaker operakor og Kristiansund operakor. Lignende samarbeid kan forekomme også i kommende produksjoner.

Kontakt oss for opptak HER
HVORFOR SYNGE I OPERAKOR?

Sang og musikk har påvist positiv effekt for helsen. Kombiner dette med fjell-luft, sosiale treff og dyktige kollegaer så har du en sikker mikstur for et enda bedre liv. Synger du i operakor får du også mulighet til å jobbe med noen av landets beste solister, samt spille teater samtidig som du synger i kor.

Vi ønsker oss
- Korsang som engasjerer både sangere og publikum.
- Korsang som skaper tilhørighet både lokalt og regionalt.
- Sangglede som både synes og høres.
- Formidling av innholdet - tekst er like viktig som musikk, særlig i musikkteater.
MUSIKALSK LEDELSE

Kormester: Elin Persson

Korleder:
Sangpedagog: Lars Eggen
Musikalsk leder: Eva Holm Foosnæs

Elin Person jobber som dirigent og dirigerer bla. Kristiansund operakor. Hun sitter i tillegg i en rekke styrer innenfor korbevegelsene og brenner for kor og korsang. Hun er utdannet fra NMH som pianist og kordirigent. Elin bor i Surnadal, men har aner fra Folldalen i Østerdalen. Elin har ledet OdS operakor fra 2017.
Stacks Image 1300