MØT OPERAKORET I NORD-ØSTERDALEN

Høsten 2017 ble det utlyst opptak til prøvesang for operakoret, og allerede samme høst hadde vi en kjerne av flott sangere fra hele Østerdalen. Koret jobber seminarbasert og er med på Opera Di Setras produksjoner.

MUSIKALSK LEDELSE

KORMESTER: Elin Persson

Sangpedagog: Lars Eggen/Ingrid Eggen
Musikalsk leder: Eva Holm Foosnæs

Elin Person jobber som dirigent og dirigerer bla. Kristiansund operakor. Hun sitter i tillegg i en rekke styrer innenfor korbevegelsene og brenner for kor og korsang. Hun er utdannet fra NMH som pianist og kordirigent. Elin bor i Surnadal, men har aner fra Folldalen i Østerdalen. Elin har ledet OdS operakor fra 2017.


TENORER

Hans Bull
Magnar Tronsmoen
Stein HortenBASSER

Arne Sandbakken
Helge Rusten
Otto Klykken
Dag Fuglum
VÅRE SANGERE ER

SOPRANER
Kristina Horten
Synnøve Lunda Jensen
Benedicte Haugen
Turid Camilla Tollan Dalseng
Malene Salbu

ALTER
Eva Eggen
Eli Moen Løkken
Elin Graven
Aida Mujacic
HVORFOR SYNGE I OPERAKOR?

Sang og musikk har påvist positiv effekt for helsen. Kombiner dette med fjell-luft, sosiale treff og dyktige kollegaer så har du en sikker mikstur for et enda bedre liv. Synger du i operakor får du også mulighet til å jobbe med noen av landets beste solister, samt spille teater samtidig som du synger i kor.

Vi ønsker oss
- Korsang som engasjerer både sangere og publikum.
- Korsang som skaper tilhørighet både lokalt og regionalt.
- Sangglede som både synes og høres.
- Formidling av innholdet - tekst er like viktig som musikk, særlig i musikkteater.
LYST TIL Å SYNGE I OPERAKOR?

OdSs ønske er å etablere et prosjektbasert operakor på fast basis. Vi ønsker først og fremst lokale sangere fra fjellregionen, men aller har selvfølgelig lov til å søke om opptak. OdS skal produsere opera på et høyt nivå i et samarbeid mellom profesjonelle og amatører. Vi har tidligere samarbeidet med Ringsaker operakor og Kristiansund operakor. Lignende samarbeid kan forekomme også i kommende produksjoner.

Kontakt oss for opptak HER
Stacks Image 1300