VÆR, KLÆR OG FØRE

Fjellet kan være lunefullt. Selv om det er sol når du drar, vet man aldri når vind og regn kan komme. Vi anbefaler derfor alle å ta med godt med klær. Kle deg etter vær og føre, ikke etter naboen. Du trenger heller ikke føle at du må ta på gallauniformen selv om du skal på opera.
KORTAUTOMAT ELLER KONTANTER

Opera Di Setra har kortautomat på fjellet men den er ofte værsyk og ikke alltid til å stole på pga. av svake GPS signaler. Det er derfor anbefalt å ta med kontanter.
BITETI / NOE Å SPISE? SELVFØLGELIG

Lyst på noe å spise før operastart, eller hva med en forfriskning i pausen? Opera Di Setra kan selvfølgelig tillby noe å "biteti" med streif av Østerdalen i smaken.
Stacks Image 568
HVOR ER OPERA DI SETRA?

Opera Di Setra scenen ligger i Svarthammerlia i Tylldalen i Tynset kommune, Hedmark.

Veibeskrivelse:
Fra Oslo - Opera Di Setra/Tylldalen er det ca. 30 mil (4,5 time). Følg E6 nordover og tar av før Hamar mot Elverum/Tynset. Deretter inn på Riksvei 3 mot Koppang før Elverum sentrum. Før Koppang tar du av på fylkesvei 30 (sving av mot Tynset) og følger veien nordover helt til Tylldalen. I Tylldalen kommer du til en butikk, Coop. Etter butikken (ca. 250m) er det skiltet til høyre oppover mot fjellet. Følg skiltingen mot Opera Di Setra inn til setervangen og gratis parkering, 14,5km

Fra Trondheim - Opera Di Setra/Tylldalen er det ca. 20 mil (3 timer). Følg E6 sørover og ta av til venstre før Oppdal (skiltet mot Tynset) inn på Riksvei 3. Kjør sørover og sving inn til Tynset sentrum. Inne i sentrum kjører du forbi rådhuset (husk å se etter verdens største spark, Norges styggeste rådhus og vind-elgene på taket) og inn på fylkesvei 30. Tylldalen ligger ca. 2 mil fra Tynset. Etter passering av Tylldalen kirke er det ca. 2,5km til avkjøring opp mot fjellet på venstre side. Følg skiltingen mot Opera Di Setra inn til setervangen og gratis parkering, 14,5km

Velkommen til Opera Di Setra


OBS: Det er 80,- i bomavgift på merket vei (opp fra Tylldalen) som beskrevet her opp på fjellet inn til OdS scenen. Kontant betaling eller giro ved innkjøring på setervei.

GPS koordinater: 62.17351, 10.90202 (desimalgrader (lat, lon))